All you can eat

Úgy tartják, az utolsó falat a legfinomabb. De ismeri azt érzést, amikor az utolsó falat után még nagyobb az étvágy, mint mielőtt az asztalhoz ült? A Rézkakas helyén most nyitott Central Étteremben 22 lej 50 baniért annyit reggelizik, amennyit akar, és ebédkor is annyit fogyaszt, amennyi épp jól esik!

breakfast

À la carte reggeli

Az À la carte reggelivel 8 és 11 óra közt szeretettel várjuk Önöket.

Reggelivel 8 és 11 óra közt szeretettel várjuk Önöket.

Óhaja szerint válogathat felvágottaink, sajtjaink közt, de akár fogyaszthat virslit is vagy tojást. Mindezek mellett hagyományaink ihlette különleges sarokkal kedveskedünk Önnek, ahol szalonnát, tepertőt, kolbászt és az ezek mellé elengedhetetlen vöröshagymát is megtalálja.

Kínálatunkban friss zöldségtál, különböző lekvárok és müzli-keverékek bő választéka várja Önt. Mindez mellé fogyaszthat narancslevet, teát, kávét vagy vizet.

lunch

All you can eat büfé ebéd

Ha délben siet, és nincs ideje megvárni míg a pincér felveszi a rendelést, akkor nálunk a helye!

Az All you can eat büfé ebéd déli 12 és este 6 óra között fogyasztható. Kínálatunk naponta változik. Kíváncsi rá? Lessen be, nem fogja megbánni! Leveseink, köreteink, főételeink gőzölögve várják Önt, kedve szerint válogathatja össze az ebédjét. Természetesen salátát vagy savanyúságot is választhat mellé. Kínálatunkban vegetáriánus fogásokat is talál.

Gyermekére is gondolunk. Kicsinye is szíve szerint választhat kínálatunkból. Gyermek menünk ára 15 lej.

dinner

À la carte vacsora

Egy hosszú nap után igazán jól jön egy kiérdemelt, finom vacsora. Este 6 óra után à la carte menüsorunkkal várjuk. Kínálatunkban ízletes fogásokat talál, melyeknek elkészítésekor séfünk kiváló alapanyagokból dolgozik, legjobb tudása szerint.

Természetesen egész nap rendelhet az à la carte menüsorunkból.

office party

Office party

Ha kollégáival meg szeretnék ünnepelni a legújabb közös sikert, és már elegük van a dobozos pizzából, béreljék ki szeparénkat és kérjék az Office-Party csomagunkat. Garantáljuk, hogy mindenki jól fog lakni, és nem fog rámenni a havi profit az ünneplésre.

All you can eat - házirend

Kedves vendégünk! Annak érdekében, hogy a nálunk töltött idő kellemesen teljen, kérjük vegye figyelembe házirendünket:

Érkezéskor kérjük tekintse meg büfé-kínálatunkat, majd azzal szolgálja ki magát, amit a legkívánatosabbnak tart!

Az All you can eat szolgáltatásunk déli 12 és este 18 óra közt érvényes.

Többféle levest, főételt, köretet és desszertet ajánlunk.

Mindenből tetszés szerint fogyaszthat, csupán 22,50 lejért.

Ha úgy ítéli, hogy sok lenne egy teljes menüsor elfogyasztása, választhatja a leves menü opciót, mely levesből és desszertből áll, csupán 15 lejért.

Ha a tányérján sok étel marad, akkor 100%-os felárat számolunk fel Önnek.

Az All you can eat szolgáltatásunk csak a helyszínen vehető igénybe. Házhoz szállítást és felcsomagolást nem áll módunkban biztosítani.

Kérjük tartsa szem előtt a következő kérésünket:

A fölösleges pazarlás elkerülésének érdekében ajánljuk, hogy először kóstolja meg kínálatunkat. Szolgálja ki magát egy kisebb mennyiséggel, és ha elnyerte tetszését a fogás, akkor térjen vissza, és vegyen belőle bőségesen. A hely tiszteletét és éttermünk megbecsülését jelenti a kedves vendég részéről az, ha távozásakor a pincéreknek maradéktól mentes, üres tányérokat kell összeszedniük. Ennek érdekében kérjük, hogy mindig csak annyit tegyen a tányérjára, amennyit el is tud fogyasztani.

Legyen a vendégünk!