Mi a közös egy törökországi és egy koreai mesterszakácsban és a Central Vendéglőben?

Románia legnagyobb gasztróeseményére, az East European Culinary Cupra, idén Brassóban került sor. 27 ország, köztük Törökország, Korea, India leghíresebb séfjei vettek részt, és első alkalommal látogatott el romániai rendezvényre Enrico Derflingher, Olaszország egyik leghíresebb mesterszakácsa, és az Euro-Toques elnöke. Az eseményen részt vett még Maria Shramko, az egyik legnagyobb nemzetközi személyiség a cukrászsütemények, dísztorták és cukorfigurák világából, többszörös aranyérmes cukrász. A rendezvény szervezője Dr. Iulia Drăguț, az Alternatív euro Kelet Kulturális Egyesület elnöke.

A három napos esemény keretén belül az a megtiszteltetés ért minket, hogy a meghívott mesterszakácsok ellátogattak a Central Vendéglőbe is.

Vendégeink All You Can Eat Büfé ajánlatunkkal ismerkedtek meg, és legnagyobb örömünkre a székelyföldi ízvilág minden résztvevőnek elnyerte a tetszését, elégedetten és teli hassal hagyták el a vendéglőnket. Pálinka kóstolásra is sor került, amit egy látogatás követett a helyi Saint Georgius pálinkafőzdéjébe.

Kihasználjuk az alkalmat, és megköszönjük Önöknek, hogy részt vesznek vendéglőnk életében, és hozzájárulnak, hogy napról napra többet és jobbat tudjunk nyújtani.

Fotógaléria

Kategóriák
Előzmények
Előző hónapok
Előző évek